Despre Aplicaţie

1. Ce este LoterieFiscala.ro?

LoterieFiscala.ro este o platformă online gratuită pentru gestiunea personală a Bonurilor Fiscale și vă anunță automat dacă ați înregistrat bonuri câștigătoare.

2. Ce aduce nou LoterieFiscala.ro față de alte aplicații asemănătoare?

LoterieFiscala.ro vă permite să țineți o evidență clară a tuturor cheltuielilor dumneavoastră. Veți putea afla în orice moment informații utile despre cheltuielile făcute:

  • câte Bonuri Fiscale ați înregistrat până în prezent și care este valoarea totală a acestora;
  • câte Bonuri Fiscale înregistrate până în prezent pot participa la extragerea curentă a Loteriei Bonurilor Fiscale și care este valoarea totală a acestora;
  • care este valoarea celui mai mic, respectiv celui mai mare Bon Fiscal înregistrat;
  • lista tuturor Bonurilor Fiscale înregistrate până în prezent;
  • lista tuturor Bonurilor Fiscale înregistrate până în prezent care pot participa la extragerea curentă a Loteriei Bonurilor Fiscale;
  • numărul de Bonurilor Fiscale înregistrate și valoarea totală a acestora, repartizate pe zile, intervale de valori, orașe, județe sau regiuni ale țării.
Toate Bonurile Fiscale înregistrate vor fi salvate în Cloud și, astfel, datele dumneavoastră se vor sincroniza pe orice dispozitiv (telefon, tableta sau aplicație web). Trebuie doar să vă autentificați și toate informațiile asociate contului dumneavoastră vor fi disponibile. Pentru mai multă siguranță, puteți exporta toate Bonurile Fiscale înregistrate în format Excel. De asemenea, aplicația vă permite să ștergeți sau să modificați în orice moment informațiile înregistrate. Dacă la un moment dat doriți să eliminați din sistem contul și toate informațiile asociate lui, puteți cere acest lucru printr-un email la adresa contact@loteriefiscala.ro.

3. Ce trebuie să fac pentru a putea înregistra un Bon Fiscal?

Pentru a putea înregistra un Bon Fiscal trebuie să vă faceți cont. Apoi, puteți înregistra oricât de multe Bonuri Fiscale doriți. Păstrați Bonurile Fiscale originale într-un loc sigur, fără a le deteriora.

4. Ce fel de Bonuri Fiscale pot înregistra?

Bonurile Fiscale înregistrate pot avea orice valoare și pot fi emise la orice dată.

5. Toate Bonurile Fiscale înregistrate pot participa la Loteria Bonurilor Fiscale?

Nu. Bonurile Fiscale participante la Loteria Bonurilor Fiscale trebuie să aibă valoarea cuprinsă între 1 și 999, inclusiv, reprezentând valoarea totală a Bonului Fiscal fără subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adăugată și să fie emise în intervalul calendaristic stabilit pentru extragere.

6. Datele înregistrate sunt confidențiale?

Da. Toate informațiile individuale asociate contului dumneavoastră sunt confidențiale și nu vor fi divulgate altor părți terțe.

7. Dacă am fost notificat că am un Bon Fiscal câștigător, trebuie să anunț LoterieFiscala.ro despre acest lucru?

Nu. LoterieFiscala.ro nu este afiliată la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) sau la Ministerul Finanțelor Publice și nu face parte din nicio structură de organizare a Loteriei Bonurilor Fiscale.

8. Dacă am fost notificat că am un Bon Fiscal câștigător, voi ridica premiul de la LoterieFiscala.ro?

Nu. Trebuie să găsiți Bonul Fiscal original, să verificați că valoarea și data emiterii lui corespund valorii și datei extrase și să va prezentați cu acesta la orice unitate teritorială a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, în termen de 30 de zile de la data extragerii, pentru a vă revendica premiul.

9. Dacă am fost notificat de LoterieFiscala.ro că am un Bon Fiscal câștigător, dar nu găsesc Bonul Fiscal original pot revendica premiul?

Nu. LoterieFiscala.ro nu este responsabilă pentru corectitudinea informațiilor introduse de dumneavoastră. Pentru a putea revendica premiul trebuie să aveți Bonul Fiscal în original.

10. Dacă dețin Bonuri Fiscale pe care nu le-am înregistrat, acestea pot participa la Loteria Bonurilor Fiscale?

Da, dar LoterieFiscala.ro nu vă poate anunța dacă unul dintre acestea este câștigător.